Tájékoztatjuk, hogy a honlap szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához.
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Kiszámoltuk

Kiszámoltuk

2019-01-21 11:51:20

Egy 30 méter hosszú pénztárgépszalag tapasztalataink szerint 400 vásárló kiszolgálására (blokk kinyomtatására ) elegendő. Ha a vásárlók 30%-a bankkártyával fizet, a felhasznált mennyiség havonta 50 – 70 tekercs, egy évben 600 tekerccsel számolhatunk. Ennél a mennyiségnél már érdemes elgondolkodni azon, vajon mennyire vásárolunk tudatosan.

Tapasztalataink szerint a papírboltokban egy közepes méretű 57mm széles 28 méter hosszú papírtekercs átlagára nettó 130 Ft, ami egy év alatt ( 600 tekercs ) Nettó 78.000. Ft. Nem számoltuk, hogy el kell menni érte, meg kell vásárolni ( idő pénz ).

Webáruházunkban ugyanez a pénztárgépszalag nettó 79 Ft-ba kerül. Igaz 100 db –ot meg kell vásárolni belőle, de az éves költség 600 tekercs esetében összesen Nettó 47.400.- Ft, ráadásul  Magyarország valamennyi településére díjmentesen kiszállítjuk.

A különbség egy évben 30.600.- Ft

Hogyan lehetséges ez?
A magyarázat a pénztárgépszalag hátoldalán található. Az általunk forgalmazott pénztárgépszalag a raktárból egyenesen a vásárlóhoz kerül.

Miből adódik az árkülönbség?
Ha a pénztárgépszalagot egy papírboltban vásároljuk meg, a termékre nagyon sok plusz költség rakódik. A legnagyobb a szállítási költség. A papír nagyon nehéz. A raktárból a boltba szállításáig előfordulhat, hogy 3szor 4szer átpakolják. Útdíj, a szállítók díja, a papírbolt üzemeltetése, kereskedelmi árrés, egyéb költségek, amit a vásárlónak kell megfizetnie. Ebből adódik az árkülönbség.